kennismaken

Even voorstellen

Wij zijn Astrid en Jolanda. We kennen elkaar als geen ander, niet zo gek aangezien we zussen zijn ;-).  Al jaren zijn we samen aan het klussen in huis, meubels aan het opknappen, maar ook caravans

Omdat we beide blij worden van iets aanpakken, een plan bedenken en genieten van een mooi resultaat, hebben we besloten dat het tijd wordt om daar samen meer tijd aan te besteden.
Vandaar de stap om onze passies samen te brengen: klussen, creëren en kamperen. Om mensen te inspireren en te bewegen ook te gaan voor een vakantie in eigen stijl en voor ieders budget.

Want we gunnen iedereen een fijne, gezellige caravan in stijl. Zodat je heerlijk kunt genieten op de meest mooie campings, in je eigen stijlvolle caravan. Want het is een feit dat er steeds meer caravans worden opgeknapt en gepimpt.

 

Mensen willen graag met een caravan op vakantie maar vinden vaak de binnenkant niet mooi. Degene die daar handig in zijn gaan heerlijk aan de slag om de caravan een eigen draai te geven. Of kopen een al helemaal opgeknapte caravan. Maar wat als je al een goede caravan hebt maar je bent helemaal niet handig? Wij zagen daar onze kans.

Want voor ons geldt inmiddels: hoeveel caravans kun je hebben en opknappen en hoe leuk is het om het voor een ander te doen.

Wij weten dat een nieuw gordijntje, op een muurtje een leuk behangetje al een wereld van verschil kan maken. Je hoeft helemaal niet gelijk alles te schilderen voor je eigen sfeer in je caravan. Dus ons plan voor een eigen bedrijf was geboren. 

Toen op zoek naar een naam… valt niet mee😊Een lieve, bevriende, creatieve alleskunner gevraagd om mee te denken en zij kwam al snel met de naam Keet!
Keet van : Tiny house, caravan, pipo keet (ook al eens door ons gemaakt) Maar ook van lekker keten; gek van een feestje en plezier maken. Dat zegt ook iets over jullie! zei ze.

Dat konden we alleen maar beamen en als snel kwamen we uit op:
Keet & CRVN, caravan in jouw stijl!

Wat vinden we belangrijk? 

  • Uniek, elke caravan in zijn eigen stijl 
  • Duurzaamheid, een caravan krijgt een 2e kans 
  • Gemak, geen gedoe voor jou, wij regelen het! 
  • Sfeer, een relaxte vakantie plek voor iedereen 

Kijk op onze website maar eens naar alle mogelijkheden, niets is ons te gek! 

Zien we je snel?

Groetjes, Astrid & Jolanda

Scroll naar boven