TE KOOP !

KIP- Super de Luxe

We kwamen deze leukerd tegen en konden hem echt niet laten staan.

Een Kip de Luxe, met mooie houten details. Dus hop, weer een project gewoon voor onszelf. We wisten al gauw dat we de mooie houten kleppen van de kastjes en de deur van het toilet in de oude stijl wilde houden. Dat geeft de caravan namelijk zijn eigen authentieke stijl.

Uiteraard bleef er genoeg over om te pimpen. De kussens waren vergaan, gordijnen te suffig en de vloer te veel beschadigd.

Dus we maakten een plan. Dit keer begonnen we met de stof voor de kussens. Die vonden we op de Albert Cuyp, een stof van gerecyclede PET flessen. Hoe duurzaam is dat! De zwart witte stof gecombineerd met zonnig geel voor het ultieme zomerse gevoel. Dat moest het worden. 

De rompen van de kastjes en het plafond werden fris wit, naast de houten accenten van de deurtjes, een goede basis. De keuken werd geel, net als het wandje bij het bed.

De vloer vervingen we voor een nieuw vinyl, zandkleur met een glittertje. Net alsof je op het strand loopt..

De badkamer pakte we ook grondig aan, ook daar hebben aan recycling gedaan. Het oude tafelblad, hebben we gebruikt om een wastafelblad van te maken. Onder de wastafel staat de porta porti, gordijntje ervoor zodat deze mooi uit het zicht is.

De badkamer stylen met een stijlvolle spiegel, lampje en schilderijtjes. Et voila, ook de badkamer is in stijl!

Scroll naar boven