Grote keet

Wel zo makkelijk, een kant en klaar pakket.

Om het jou makkelijk te maken, hebben we diverse pakketten samengesteld. Van groot tot klein… net wat jij wilt!

Kies het pakket wat jou past, we bespreken samen de stijl en gaan aan de slag voor je. 

Hieronder de uitleg van ons pakket, Grote Keet. 

 

Wat biedt grote Keet?

Soms is alleen een nieuw gordijntje of een wandje behangen niet genoeg. De caravan heeft meer nodig om te passen bij jouw vakantiegevoel.

 
Dan moet je gaan voor Grote keet!  Wat doen we dan?
Lees het hieronder.

Vanaf € 1.299,-

uitleg pakket

Impressiegesprek

We bespreken eerst jouw wensen. Wat is jouw stijl, welke kleuren passen bij jou? Aan de hand van onze stijlkaarten kun je makkelijk een keuze maken. Wil je een andere stijl? Dat is geen probleem, wij maken samen een mooi plan!

* Inbegrepen: 1 stijlbord

Gordijnen

We vervangen de oude gordijnen, voor frisse en eigentijdse gordijnen. Uiteraard in de stijl die jij kiest! We maken daarbij gebruik van de bestaande rails en ophangsysteem, wel zo duurzaam!

* Inbegrepen: 5 stel gordijnen

Behang

Om de caravan iets extra's te geven is het aanbrengen van een kek behang al een wereld van verschil! Ook bij het kiezen van het behang, laten we ons leiden door jouw stijl en voorkeur.

*Inbegrepen: plm. 8 m2

zitkussens

Wat echt een verschil maakt, is het opnieuw stofferen van de kussens in het zitje. Stoere, hippe stof zorgt voor het sfeertje wat past bij jou.

*Inbegrepen: 1 zitje ( 4 kussens)

Accessoires

accessoires

Om het geheel af te stylen, kleden we jouw caravan aan met accessoires, passend in de stijl die jij hebt gekozen.. Je zal merken dat bijvoorbeeld een ander kapje op de lampen al een heel verschil kan maken!

Scroll naar boven