Chateau de luxe

Voor een fijne familie uit Groningen mochten wij de net aangeschafte 2e hands caravan, een Chateau Chiara, een grote metamorfose geven. 

De hele binnenkant wilde zij aangepakt hebben, met uitzondering van de badkamer. Dus schilderen, behangen, nieuwe gordijnen en nieuwe kussenhoezen. Zij hadden een goed beeld van de stijl die ze wilde hebben en hadden daar al verschillende voorbeelden bij.  

Naar aanleiding van deze voorbeelden zijn wij op zoek gegaan naar stofjes, behang en kleuren. De dag dat zij de caravan kwamen brengen hadden wij een tweetal moodboards klaar zodat wij hen konden laten zien wat de mogelijkheden waren en zij konden kiezen wat zij het mooiste vonden. 

De keuze was snel gemaakt en ze lieten hun caravan vol vertrouwen bij ons achter. We konden aan de slag!! 

Eerst maar alle kastdeurtjes eruit halen en in de grondverf zetten. Vervolgens de kastjes en de banken. Tussen de schilderbeurten door een start maken met het naaien van de gordijnen en nieuwe kussenhoezen. Toen alles voor de 3e keer in de verf stond en goed gedroogd was konden we starten met de laatste (en stiekem de leukste) klus: behangen! 

De gordijntjes ophangen en de nieuwe kussenhoezen in de caravan maakten het helemaal af. Met een paar leuke accessoires hebben we de finishing touch aan de Chateau gegeven.  

En wat is het resultaat mooi geworden! Kijk zelf maar 

Caravan in jouw stijl
Scroll naar boven