luxe keet

Wel zo makkelijk, een kant en klaar pakket.

Om het jou makkelijk te maken, hebben we diverse pakketten samengesteld. Van groot tot klein… net wat jij wilt!

Kies het pakket wat jou past, we bespreken samen de stijl en gaan aan de slag voor je. 

Hieronder de uitleg van het meest uitgebreide pakket, Luxe Keet. 

 

Wat biedt luxe Keet?

Ben je op zoek naar een ultieme vakantiesfeer? Een plek waar je, net als thuis, heerlijk kunt ontspannen? Een plek die kamperen een ware beleving maakt? Dan is Luxe keet de beste keuze! 
Alles, nou ja bijna alles, nemen we onder handen. Voor bijvoorbeeld de aanpak van de buitenkant of een toiletruimte maken we graag een aparte prijsopgave.

Precies weten wat we doen? Lees het hieronder.

Vanaf € 2.499,-

Uitleg pakket

Impressie gesprek

We bespreken eerst jouw wensen*. Wat is jouw stijl, welke kleuren passen bij jou? Aan de hand van onze sfeerkaarten kun je makkelijk een keuze maken. Wil je een andere stijl? Dat is geen probleem, samen maken we een mooi plan!

* Inbegrepen: 2 stijlborden

Gordijnen

We vervangen de oude gordijnen*, voor frisse en eigentijdse gordijnen. Uiteraard in de stijl die jij kiest! We maken daarbij gebruik van de bestaande rails en ophangsysteem, wel zo duurzaam!

* Inbegrepen: 5 stel gordijnen

Behang

Om de caravan iets extra's te geven is het aanbrengen van een kek behang* al een wereld van verschil! Ook bij het kiezen van het behang, laten we ons leiden door jouw stijl en voorkeur.

*Inbegrepen: plm. 8 m2

zitKussens

Wat echt een verschil maakt, is het opnieuw stofferen van de kussens* in het zitje. Stoere, hippe stof zorgt voor het sfeertje wat past bij jou.

*Inbegrepen: 1 zitje (4 kussens)

Schilderen

Voor het creëren van het ultieme vakantiegevoel, nemen we jouw hele caravan* onder handen. We schilderen de kastdeurtjes, het keukentje en eventueel de wanden, daarna heb jij een totaal andere caravan!

*Geldt voor caravans tot max. 4 meter

Accessoires

Accessoires

Om het geheel af te stylen, kleden we jouw caravan aan met accessoires, passend in de stijl die jij hebt gekozen.

Scroll naar boven