caravelair 2.0

Kamperen met de vouwwagen was het voor ons, een caravan? Nee joh, niet met een caravan! 

Zuslief was wel gek op caravans en pimpte die van haar een beetje (en nog een paar wat meer) … mm toch ook wel leuk. Maar neeee toch niet. Met een caravan langs de weg is toch een ding. Langzamerhand, en niet in de laatste plaats omdat pimpen van een caravan wel heel leuk is (in een vouwwagen is niet veel te pimpen tenslotte) gingen we toch overstag. En juist op dat moment, hoe is het mogelijk, kwam er een caravan te koop in de caravanstalling van zwager Rob.  Niet echt een oude ‘retro’ caravan maar een Caravelair met wel een hele leuke indeling. Eigenlijk waren we snel verkocht. En oh hoe heerlijk:  pimpen pimpen pimpen!! 

Ik zag het helemaal voor mij en ook m’n zus was er als de kippen bij. We hebben ons snel aangemeld bij Caravanity voor een klusweekend met judidith. 

Een heerlijk weekend gehad met veel gezelligheid en heel veel gedaan op schilder gebied. Vervolgens de caravan thuis op het pad verder afgemaakt. Ik heb voor een witte basis gekozen met zwart in de keuken en badkamer voor een stoere look. Verder de accentkleuren: okergeel, groen en goud gebruikt.  

In de badkamer heb ik een zwart behang met gouden hexaton motief. Dit was spannend maar oh wat een gaaf effect geeft dat! Het oude wasbakje heb ik weggehaald en ter vervanging een plank boven het wc-tje gemaakt. Dat geeft even meer ruimte en met een spiegel en een mooi plankje een super gaaf geheel al zeg ik het zelf. Heerlijk om even je make up te doen of je haar te stylen. 

De keukenkastjes ook in zwarte verf gezet. Met een mooie sticker tegelrand is ook die helemaal veranderd. De knopjes van de deurtjes en de andere greepjes heb ik met goudverf gespoten. Heel duurzaam en leuk om te doen. De kussens van het zitje heb ik voorzien van fris groen stofje zodat de oubolligheid helemaal is verdwenen! Heerlijk voorzien van nieuwe accessoires kun je hier het resultaat zien! 

Scroll naar boven