Camper in de steigers

Voor een gezin met twee jongens mochten we aan de slag met de net gekochte camper. Deze was jarenlang verhuurd en het interieur was behoorlijk oubollig. Gebruikerssporen waren hier en daar op niet zo’n mooie manier weggewerkt.

Eigenlijk wilde de klant het interieur in z’n geheel geschilderd hebben dus de kastjes en het plafond.  De keuken en badkamer een metamorfose geven en de vloer en gordijnen vervangen.. Dat is nogal een metamorfose en dan heb je een behoorlijk budget nodig.

Zoals wij wel vaker pleiten is het schilderen van de kastjes lang niet altijd nodig om je caravan of in dit geval de camper een frisse uitstraling te geven.

 Aan de hand van de toegestuurde foto’s en het moodboard op Pinterest van de klant gingen wij aan de slag met een voorstel om de camper te renoveren. De kastjes zijn een mooie licht ‘eiken’ kleur en nog helemaal in orde dus dat lieten we zo. Het plafond en de alkoof schilderen en de gordijnen allemaal vervangen. Op de muren leuk behang. Het aanrechtblad van de keuken schilderen en de wanden voorzien van leuke ‘tegeltjes’ Samen met een nieuwe wasbak en kraan ziet het er heel anders uit. Tot slot een nieuw zeil op de vloer waarmee alles weer samen komt.

De vloer van de badkamer was al eens geschilderd en dat was niet zo goed uitgepakt. De vraag was dus even: hoe gaan we dat aanpakken?? De klant wilde het toch graag opgeknapt hebben, dus de vloer zwart geschilderd met speciale polyesterverf. Het blad van het meubel hebben we vervangen door een houten plank met een waskom erop. Ook hier een nieuwe kraan en dezelfde tegeltjes tegen de wand. Een spiegel, nieuw douchegordijn en een plantje maken het helemaal af!

Na ongeveer 6 weken was de camper klaar en waren we zelf heel tevreden met het resultaat. Maar hoe zou de klant het vinden? Gedurende de make over hebben we wel af en toe een foto gestuurd, maar het totaalplaatje was ook voor hen een verrassing. 

Gelukkig viel het eindresultaat ook in de smaak bij de trotse eigenaren. Vooral het eigen plekje van de jongens en de knusse sfeer maakte indruk. Missie geslaagd!

Voor het eindresultaat verwijzen we graag naar de foto’s 

Caravan in jouw stijl
Scroll naar boven